Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde damarına bastılar, Asya’nın intikam için bir nedeni daha var!

Sadakatsiz dizisinde damarına bastılar, Asya’nın intikam için bir nedeni daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz, Çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hem reytingleri hem izleyicinin ilgisi hem de sosyal medya etkileşimleri çok yüksek seyrediyor.

Kuruluş Osman dizisini bile geride bırakmayı başaran Sadakatsiz dizisinde Asya karakterinin intikam almak adına yaptıkları, ekran başında güçlü kadın karakteri görmek isteyen birçok izleyiciyi tatmin etmekte. Sadakatsiz dizisinde ilk 7 bölüm gayet başarılı ilerledi. 8.yeni bölüm bu perşembe yayınlanacak ve neler olacağı da merakla bekleniyor.

Sadakatsiz 8. Bölüm ikinci fragmanı yayında! Asya iftiraya uğruyor! Derin, Asya’nın evine gelerek onunla uğraşmak için farklı bir yol deniyor. Derin, Asya’nın onun öldürmeye kalktığını söyleyerek Volkan’ı dolduruşa getiriyor.

Volkan, o hırsla soluğu Asya’nın yanında alıyor ve bundan sonra Ali’nin her şeyi öğreneceğini ve onu yanına alacağını söylüyor.

Volkan’ın bu davranışları karşısında güçlükle duran Asya ise ona karşı asla dik duruşundan ödün vermiyor. Peki Volkan ve Derin’in amacı ne?

Asya yeni bir tehlike ile karşı karşıya ve bu noktada neler yapacağını da izleyiciler çok merak ediyor. Dizi hayranları da yeni bölümü iple çekiyor. Güçlü Asya karakterine uygun olarak yazılacak olan sert sahneleri artık bekleyebiliriz.

Bakalım Asya’nın söz konusu oğlu olunca Derin ve Volkan için neler yapacağını göreceğiz…