Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun en tatlı çiftini Alev Alev dizisi buldu!

Yeni sezonun en tatlı çiftini Alev Alev dizisi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Alev Alev dizisinin ilk 3 bölümü çok beğenildi. Özellikle Demet Evgar’ın oyunculuğu öne çıktı. Bir başka dikkat çeken detay ise Cihangir Ceyhan ile Dilan Çiçek Deniz uyumunun başarılı olmasıydı. Birçok izleyici sosyal medyada yeni sezonun en tatlı dizi çiftlerinden birisi olarak Rüya ve Ömer karakterlerini gösteriyor.

Alev Alev, etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile yoluna devam ederken, iyi reytingler alıyor ve sosyal medyada da yüksek etkileşim oranlarıyla göz dolduruyor. Alev Alev dizisinin bu başarılı gidişatında partnerlerin de önemi büyük. İşte bu noktada Rüya ve Ömer çifti ile Cemre ile Ozan karakterlerinin öne çıktığını görüyoruz.

Yeni sezonun en tatlı çiftini Alev Alev dizisi buldu! 7

26 Kasım Perşembe akşamı dizinin 4. yeni bölümü yayınlanacak. Neler olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Cemre’nin Ozan’a sert tepki verdiği tanıtımda Rüya, Ömer’i kurtarmak için çabalayacağını gösterirken, ikilinin yakın halleri İskender’i öfkelendiriyor. Bülent’in, Şimal sandığı Çiçek’e yaklaştığı anlarda gerilim giderek artarken Çiçek’in, Rüya’yı araması herkesi şoke ediyor. “Çiçek, Rüya’ya gerçekleri anlatabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!