Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da bir ilk! Kimse Ali Vefa’dan bunu beklemezdi, ama oldu işte!

Mucize Doktor’da bir ilk! Kimse Ali Vefa’dan bunu beklemezdi, ama oldu işte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde, Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa karakterinin normal bir birey gibi bir duruma gelmeye başlamasına, önceki bölümde senaristler müdahale etmişti.

Ali Vefa, “Ben hasta değilim, ben otizimliyim ve bu hiç geçmeyecek” diyerek belki de tüm bölümler boyunca en anlamlı sözü söylemişti. Senaryodaki bu çıkışın nedeni artık Ali Vefa karakterinin otizimli bir birey olduğu gerçeğinden uzaklaşmaya başlanmasıydı. Dizide bir başka ilk daha yaşanacak.

26 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 39.yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Ali Vefa, bir vakada hata yaptı. Hastanede buna kimse inanmak istemedi.

Yine zorlu vakalar ile karşılaşacak olan izleyiciler, farklı kişilikleri de tanıma fırsatı bulacak. Eğer birisi hata yaptı ise bunun bedelini herkes tek tek ödeyecek. Tanju bu işin peşini bırakmaz.

Fragmanda Ali Vefa’nın hata yaptığına yönelik sahneler dikkat çekti. “Saçmalama Ali bu” diyerek onun hata yapacağına pek ihtimal vermeyen, hastane çalışanları bile şaşırıyor. Ali Vefa da hata yaptığını kabul ediyor.

Mucize Doktor dizisinde kimsenin mükemmel olmadığı ve hata yapabileceği mesajını vermek için güzel sahneler izleyicilerle 26 Kasım Perşembe akşamı buluşacak.