Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde Derin ölecek mi? Sahneyi görenler senariste inanmadı!

Sadakatsiz dizisinde Derin ölecek mi? Sahneyi görenler senariste inanmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor ve 60. bölümde de final yapması bekleniyor. İkinci sezonu süren ve geçtiğimiz aya kadar da iyi reytingler alan dizide, bir düşüş trendi başladı… Hikayenin sıkışması nedeniyle izleyicilerin ilgisini azalttığı Sadakatsiz, yine de milyonlarca hayranını ekran başına toplamaya devam eden güçlü bir yapım konumunu sürdürüyor.

Kanal D’nin entrikalarla dolu dizisinin 53. yeni bölümünde heyecan doruğa çıkacak. Asya’nın intikam planlarını devreye sokmasının ardından, Volkan’ın Derin’i öldürme girişimi fragmana yansıdı. Ancak senaristlerin gerçekten Derin karakterini öldüreceğine kimse ihtimal vermiyor.

Melis Sezen’in başarıyla canlandırdığı Derin karakteri, küvette duş alırken, eşi Volkan tarafından suyun içine itilerek ve zorla suda tutularak ölüyor… Ancak bu sahneyi rüya veya hayal olarak değerlendiren Sadakatsiz hayranları, inandırıcı olmadığını belirten yorumlar yaptı.

Sadakatsiz dizisinde Derin ölecek mi? Sahneye görenler senariste inanmadı! 1

Volkan, Derin’i öldürecek mi? İşte bu sorunun yanıtını Çarşamba akşamı alabileceksiniz. Sosyal medyada ise “Rüyadır, Derin ölürse dizi biter” diye yorum yapan birçok izleyici bulunuyor. Derin karakterinin ölmesinin hikayenin gücünü zayıflatacağını ifade eden izleyiciler, senaristin bunu heyecan olsun diye yaptığını düşünüyor.

Asya’nın intikam moduna geçmesi de dizi hayranlarının heyecanını biraz daha artıran unsur oldu. Volkan ve Derin’den intikam almaya karar veren Asya bu kez hiç olmadığı kadar acımasız bir plan yapacak. Asya’nın planı sonunda Volkan, Derin’i öldürecek mi? İşte bu sorunun yanıtını merak edenler 23 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D’nin başına geçecek.