Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde gururun ve mutluluğun resmi bu!

Sadakatsiz dizisinde gururun ve mutluluğun resmi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi, orijinalinden çok daha fazla etki yaratmayı başardı. Türkiye’de milyonlarca izleyicisi bulunan dizinin ekibi ikinci sezon için sete çıktı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin Türkiye’den sonra İspanya’da da müthiş bir ilgi görmesi herkesi gururlandırıyor. Dizinin oyuncuları da bu önemli başarıyı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sergiledi.

Medyapım ise elde edilen başarıyla ilgili instagram hesabından bir mesaj yayınladı. İlk bölümü geçtiğimiz gün İspanya’da yayınlanan Sadakatsiz dizisinin büyük ilgi görmesi şu sözlerle anlatıldı:

“Sadakatsiz İspanya’da da 1 Numara! İlk bölümüyle 18 share alan dizi, Telecinco’daki “The Good Doctor Us Version” yayınından sonra en iyi açılış yapan yabancı dizi oldu!”

Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, bu başarıyı takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncu tüm İspanyol hayranlarına teşekkür etti. İspanyolca kısa bir mesaj yazan Cansu Dere, bir hayli gururluydu.

Sadakatsiz dizisinde gururun ve mutluluğun resmi bu! 8

Medyapım’ın bu paylaşımını yayınlayan Melis Sezen, gururlu olduklarını instagram hesabından sergiledi.

Sadakatsiz dizisinde gururun ve mutluluğun resmi bu! 9