Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’ın ‘Mevlana’ dizisindeki karakteri merak uyandırdı!

Kaan Yıldırım’ın ‘Mevlana’ dizisindeki karakteri merak uyandırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Kanal D’de yayınlanan ’Hekimoğlu’ dizisinin iki sezonluk yolculuğu boyunca başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettirdi.

Oyuncu ‘Hekimoğlu’ final yaptıktan sonra, TRT’nin yeni dijital platformu için çekilecek olan ‘Mevlana’ dizisi ile el sıkıştı. Kaan Yıldırım, ünlü şair ve alim Mevlana Celaeddin-i Rumi’nin hayatının anlatılacağı  ve çekimleri Konya’da başlayan dizinin setinden ilk fotoğrafı instagram hesabından yayınladı.

Kaan Yıldırım’ın ‘Mevlana’ dizisindeki karakteri merak uyandırdı! 1

Kaan Yıldırım’ın paylaşımı izleyicide ve oyuncunun hayranlarında merak uyandırdı. Mevlana’ dizisinde Kaan Yıldırım’ın yanı sıra, Ahu Türkpençe , İlker Aksum, Ushan Çakır, Altan Gördüm, Erdal Yıldız, Levent Can , Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Yusuf Çim , Mert Karabulut, Semra Dinçer, Baki Davrak , Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan, Can Nergis ve Haluk Piyes’in de aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu rol alıyor.

Kale Film tarafından çekilen ve 30 bölüm sürecek olan’ Mevlana’ dizisinin yönetmenliğini ise Can Ulkay yapıyor. Timuçin Esen ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın son anda diziden ayrılmaları üzüntü yaratsa da dizinin ekibi Konya’da kurulan platoda yoluna emin adımlarla devam ediyor.