Ana sayfa Dizi Haberleri Birand Tunca’nın yıldızını parlatacak yeni dizi geliyor

Birand Tunca’nın yıldızını parlatacak yeni dizi geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisindeki Bisol karakteri ile dizi setlerine adım atan Birand Tunca hem yetenekleri hem de yakışıklılığı ile kısa sürede dikkatleri çekti.

Yunus Emre, Aşk Laftan Anlamaz ve Mehmetçik Kutül Amare isimli dizilerdeki rolleri ile tecrübesini artıran oyuncu, son dönemde bir hayli öne çıkan bir isim…Erkenci Kuş’ta canlandırdığı Emre Divit karakteri ile gönüllere yerleşen oyuncu, Oluversin Gari isimli iki sinema filminde de yeteneklerini sergiledi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Birand Tunca, dizi yolculuğuna yeni dönemde bir dijital yapım ile devam edecek. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli Netflix için hazırlanan dizide genç oyuncuyu da izleyebileceksiniz.

Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından diziye uyarlanan proje, toplam 8 bölüm olarak çekilecek. Bir anne ile kızının etkileyici hayat hikayesini anlatacak olan dizi, meraklıları tarafından heyecanla bekleniyor.

Hikayesi ile herkesi fazlasıyla etkilemesi beklenen dizinin başrolündeki kadın oyuncu olarak ise Melisa Sözen’i izleyeceksiniz. Çekimleri Kapadokya’da başlayan dizinin 2022 yılında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.