Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde kapak nasıl yapılır izleyip görün!

Sadakatsiz dizisinde kapak nasıl yapılır izleyip görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere,Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Kanal D’ni Sadakatsiz dizisi, her hafta milyonları ekranlara taşımaya devam ediyor. En son kadrosuna Sinan karakteri ile Cemal Hünal’ın da katıldığı dizide olaylar bitmiyor.

Asya ve Derin arasında geçen bir konuşma ise izleyicilerin içinin yağlarını eritecek kadar iddialı.. Sinan ile Asya arasında bir ilişki yaşandığı gazetelere düşüyor. Derin ve Volkan da bunu birlikte okuyor. Derin, Asya’ya laf atmak isterken adeta Asya’nın kapak gibi sözüyle öylece kala kalıyor.

Sadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Heyecan da iyice arttı.Asya, Derin’i yıkacak o büyük hamleyi yapacak mı? Asya elindeki videoyu yayınlayacak mı? İşte bu bilinmiyor… Ancak Asya’nın kapak yaptığı sahne izleyicilerin çok hoşuna gidecek türden.

Sinan ile beraber açılışa katılan Asya’nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak tüm şehre yayılır. Bunu gören Derin ise oldukça sevinmiştir. Asya’ya imalı konuşmalarda bulunur. Ancak Asya’nın Derin’in konuşmalarına tahammülü kalmamıştır.

Derin, “Bakarsın bu sefer senin için işler yolunda gider” diye konuşunca, Asya tam bir kapak olacak şu sözü söyledi: “Sinan, Volkan gibi bir kadın ile beraber iken başka bir kadın ile yasak aşk yaşayacak kadar ahlaksız değildir belki mi demek istedin.”

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de olacak. İşte dizinin 21. bölüm fragmanı: