Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Haluk Bilginer iddialı dizide yok, bir başka dizide adı geçiyor!

Usta oyuncu Haluk Bilginer iddialı dizide yok, bir başka dizide adı geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dizi projelerinde birbirinden farklı rollerde izlediğimiz Haluk Bilginer, yakında yeni bir projeyle daha hayranlarının karşısına çıkacak. Usta oyuncu, en son Exxen platformunda yer elan Şeref Bey isimli dizide yer almıştı.

Masum, Şahsiyet gibi dijital dizi projelerindeki başarısı ile çok konuşulan, Emmy en iyi erkek oyuncu ödülünü Agah Bey rolü ile kazanan Bilginer, ayrıca Alex Rider isimli Amazon Prime yapımı olan casusluk dizisinde de Doctor Greif’e hayat vermişti.

Haluk Bilginer hakkında yeni bir dizi gelişmesi ortaya çıktı. Netflix’te yayınlanacak olan Sıcak Kafa isimli kitaptan aynı isimle uyarlanan dizide Haluk Bilginer’in de yer alması planlanmıştı. Osman Sonant, Hazar Ergüçlü gibi iki önemli oyuncu ile de anlaşma sağlanmıştı.

Ancak Haluk Bilginer’in yerine bu dizide Hakan Gerçek’in yer almasına karar verildi. Haluk Bilginer’in ise bir başka dizide rol alma ihtimali de belirdi.

Bilginer, Netflix’te yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı dizide rol alması için teklif aldı. Onur Saylak’ın çekeceği dizinin ismi ise Uysallar.