Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin hikayesi çok eleştirilen yeni bir dizisi var!

Star TV’nin hikayesi çok eleştirilen yeni bir dizisi var!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Benim Hayatım’, pazar günleri izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı dizide; hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesi anlatılıyor.

Hayat karakterinde Nilsu Berfin Aktaş iyi performans sergileyerek kendisinden bekleneni sunuyor. Genco Özak da Ali karakterinde beğeni topladı. Dizinin hikayesine yönelik ise ciddi bir eleştiri var. Sosyal medyada izleyiciler çok sert bir eleştiri ortamı oluşturdu. Dizinin hikayesinde gerçek hayatta olması çok zor olarak görünen konular dikkat çekiyor.

Star TV'nin hikayesi çok eleştirilen yeni bir dizisi var! 8

Örneğin babası yaşındaki Yılmaz isimli adamın kızı yaşındaki Hayat ile evlenmek istemesi. Hem de bunu eşi ve oğlunun da olduğu bir masada kızın babasına söylemesi gibi bir hikaye kurgusu var ki, izleyenler bu durumu çok eleştirdi. Hayat ile evlenmek isteyen Ali ise Yılmaz’ın oğludur. Tam bir Türk filmi hikayesi kıvamında olan Benim Hayatım’ın senaryosu ciddi bir eleştiriyi hak ediyor.

Dizinin ilk bölümü beklentilerin altında reytingler elde etti. Şimdi ikinci bölüm merakla bekleniyor. Çünkü reytingler düşük gelir ise durum bir hayli sıkıntılı bir hal alacak. Belki Star TV gün değişikliği kararı da verebilir.

Star TV'nin hikayesi çok eleştirilen yeni bir dizisi var! 9

Benim Hayatım’ın 7 Kasım Pazar günü yayınlanacak ikinci bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı.

Evlenme teklifini kabul eden Hayat, Yılmaz’ın karısından boşanacağına ihtimal vermez. Hayat, Ali’yi sevse de Yılmaz’ın şakası yoktur. Şaheste boşanmaya razı olur ve küçük bir ricada bulunur.

Boşanmadan önce gençleri evlendirmek için yemekte toplanılacaktır. Daveti fırsat bilen Ökkeş yemeğe silahla katılır. Sırları ifşa etmek isteyen Yılmaz ve Ökkeş’in gerilimi masadaki herkesin hayatını alt üst edecektir.”

Yapımcılığını BVB Yapım’ın (Bahadır Özdener) üstlendiği “Benim Hayatım”’ın genel yönetmenliğini Onur Tan üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Orkun Çatak otururken, senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete kaleme alıyor.