Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste şoklar sonrası Sadakatsiz dizisi yayınlanmayabilir!

Üst üste şoklar sonrası Sadakatsiz dizisi yayınlanmayabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz hakkında üst üste gelen haberleri dizinin hayranları da merakla takip ediyor… Sadakatsiz dizisinde koronavirüs şokları ardı ardına geldi…

Önce Burak Sergen’in koronavirüse yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Ardından dizinin setinde yeniden testler yapıldı. Bir diğer başrol oyuncusu Melis Sezen ile çocuk oyuncu Alp Akar’da da koronavirüs çıktı. Üç oyuncunun testinin de pozitif
olmasının ardından sette çekimler durduruldu.

Önlemlerin titiz bir şekilde alındığı dizinin setinde yaşanan bu şoklar sonrasında gelecek hafta için yeni bölüm yayınlanmama ihtimali belirdi.

Koronaya yakalanan Burak Sergen’in süreci ağır şekilde atlatması da bir başka üzüntü kaynağı oldu. Melis Sezen ve Alp Akar da kendilerini karantinaya aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin 27. bölümünün gelecek hafta yayınlanmaması öne çıktı…

Bu akşam 26.bölümünü Kanal D ekranında izleyebileceğiniz Sadakatsiz, gelecek hafta koronavirüs şokları nedeniyle ekranda olmayabilir.

Çekimlerin durdurulduğu dizinin sezon finali ile ilgili bilgiler de geldi. Bu sezonun en başarılı yapımlarından olan Sadakatsiz, haziran ayının başında sezon finali yapacak.

Yaz arası verecek olan dizinin Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması bekleniyor.