Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde gerçekle yüzleşme vakti geldi!

Mucize Doktor dizisinde gerçekle yüzleşme vakti geldi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde 56.yeni bölümde neler yaşanacağına yönelik önemli bilgiler ortaya çıktı.

Dizide Ferman’ın hasar gören eline ne olacağı, Vuslat ile neler yaşayacağı merak ediliyor. Ayrıca Ali Vefa’nın Ferman’ı nasıl kurtaracağına da izleyiciler kilitlenecek.

Ferman’ın yaşadığı duygusal ve psikolojik durumlar da izleyicileri bir hayli etkileyecek. Mucize Doktor dizisinin 56. yeni bölümünde Ferman, bir başka gerçekle daha yüzleşecek. Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman vazgeçmemeye kararlıdır.

Mucize Doktor dizisinde gerçekle yüzleşme vakti geldi! 8

Başarı şansı çok düşük olsa da Ali, Ferman’ın elini kurtarabilmek için bütün yeteneklerini seferber eder. Diğer taraftan Demir’in ortadan kayboluşu ve Tanju’nun bölümde tek uzman kalışı bir asistan için yepyeni bir fırsat demektir.

Sonunda Ferman’ın el ameliyatı başlar. Bu bir devrin sonu mu olacaktır? Yoksa her son bir başlangıç mıdır?

Mucize Doktor dizisinde gerçekle yüzleşme vakti geldi! 9

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Zerrin Tekindor gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna Serkan Keskin de katıldı. Güçlü bir ismin gelişi de dizinin hikayesini önemli ölçüde etkileyecektir.

İşte 1 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak Mucize Doktor 56. bölüm fragmanı: