Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde roller değişti, Asya kıs kıs gülüyor!

Sadakatsiz dizisinde roller değişti, Asya kıs kıs gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde alma Asya’nın ahını gelir başına aheste aheste sözünü söyletecek bir bölüm geliyor. 30 Aralık Çarşamba akşamı yani bu akşam dizinin 12.yeni bölümü yayınlanacak. Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakteri, aldatıldığı düşüncesi ile yanıp tutuşacak. O anlarda da izleyiciler “Alma ahını çıkar aheste aheste” sözlerini bir kez daha hatırlayacak.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u başrolde buluşturan Sadakatsiz dizisinin 12. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Derin’in aldatıldığı şüphesine düştüğü anlar bu akşam belki de reytinglere çok olumlu katkı yapacak. Çünkü Derin, Asya’ya yaşattığının benzerini kendisi yaşamaya başlıyor. Yani roller değişiyor. Muhakkak ki Asya bu durumu öğrenince Derin’e kıs kıs gülecektir.

Sadakatsiz 12. bölümünde Volkan, şimdi de Derin’e mi ihanet ediyor? Volkan’ın ofiste sakladığı cep telefonunu bulan Derin, büyük bir hayal kırıklığı ve korku yaşıyor. Volkan’ın onu aldatmış olma ihtimalini düşündükçe deliye dönüyor. Peki Volkan’ın ikinci telefonunda Derin ne görecek? Gerçekten bir ihanet söz konusu mu? Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Volkan, Asya’ya olan duygularına engel olamıyor. Olay gecesi Turgay’ı Asya’nın evinde gören Volkan, kıskançlık yapıyor. Turgay’ın, Asya’nın yanında kalma ihtimali ise onu çileden çıkarıyor. Volkan, ne yapmaya çalışıyor? Asya, Volkan’ın kıskançlıkları karşısında ne yapacak?

İşte Sadakatsiz dizisinin 12. bölümü ile ilgili yayınlanan ilk fragmandan görüntüler: