Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Eda Ece bile şaşırdıysa, neler olacak hayal edin!

Yasak Elma dizisinde Eda Ece bile şaşırdıysa, neler olacak hayal edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, son haftalarda çok konuşulan yapımlar arasında bulunuyor. 85. bölümden itibaren başlayan değişim dalgası hızla sürerken, hikayenin nerelere gidebileceği konusunda da artık tahminler bile yeterli gelmiyor.

Bir önceki bölümde Yıldız ile Çağatay arasında geçen evlilik kararının ardından, 91. yeni bölüm fragmanında yayınlanan Yıldız, Ender ve Şahika’nın hapse düştüğü anlar herkesi fazlasıyla şaşırtmıştı. Senaryoda yeni sezonda bambaşka noktalara doğru gitmeye ve heyecanı da daima yüksekte tutmaya odaklanılmış durumda.

3.sezon itibariyle reytinglerini yükselten ve 4. sezonda da bunu bir kez daha başaran Yasak Elma dizisinde, 91.bölümde Şahika hem Yıldız hem de Ender’i Halit’in ölümü konusunda satacak. Onların cinayet işlediklerini söyleyen Şahika, kendi kazdığı kuyuya kendisi de düşecek.

Yıldız ve Ender ile birlikte Şahika’nın da hapse düşmesi ile 3 kadının koğuştaki hallerine izleyiciler şaşırıp kalacak. Ender, Şahika’yı tutarken Yıldız’ın saçını başını yolmasını 4 Ocak Pazartesi akşamı büyük bir keyifle izleyecek olan dizi hayranları, sosyal medyada da 3 ünlü oyuncunun esprili paylaşımlarıyla daha da heyecanlanıyor.

Eda Ece, ceza infaz kurumu önünden paylaştığı fotoğraf ile hayranlarını yine şaşırttı. Ancak asıl dikkat çeken şey ise kısa mesajında gizliydi. Eda Ece şöyle yazdı: “Kadın gücü. Not: Yasak Elma’nın sıradaki hiçbir bölümün kaçırmayın biz bile şaşkınız.”

Yasak Elma dizisinde Eda Ece bile şaşırdıysa, neler olacak hayal edin! 11

Görüldüğü üzere oyuncular bile gelen senaryoda yaşananlara hayret ederken, izleyiciler de ekran başında büyük bir heyecan ve gerilim fırtınası yaşayacaktır. Eda Ece’nin bu paylaşımına 400 binden fazla beğeni geldi. Yasak Elma hayranları da yeni bölümleri sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar bıraktı.

Aynı fotoğrafı Nesrin Cavadzade de kendi hesabından yayınladı. Cavadzade, “Hak ettiğimiz son” diye yorum da bıraktı.

Şevval Sam ise instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı, “Fazla söze gerek yok, macera dolu günler bizi bekler” notunu iliştirdi.