Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Sözen’den bomba gibi bir proje! Netflix dizisinde rol alacak!

Melisa Sözen’den bomba gibi bir proje! Netflix dizisinde rol alacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kırmızı Oda dizisinde karşımıza çıkan başarılı oyuncu Melisa Sözen’in yeni projesi belli oldu. Sözen, Perihan Mağden’in “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” adlı kitap uyarlamasında başrol oynayacak.

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisinin ilk konuk oyuncularından biriydi. 35 yaşındaki oyuncu Kırmızı Oda’da çocukluk travmaları yaşayan Alya karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, çok genç yaşlardan beri oyunculuk yapan Melisa Sözen’in şimdi de bir Netflix dizisi için ekrana gelmeye hazırlandığını duyurdu. Sözen, 1441 Productions’ın, Perihan Mağden’in “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” adlı kitabından uyarlanan yeni dizide rol alacak. Dizinin senaryosunu yazan isim Ertan Kurtulan.

Melisa Sözen'den bomba gibi bir proje! Netflix dizisinde rol alacak! 7

Bir anne kızın travmatik hikâyesini anlatacak dizinin yönetmen koltuğunda ise Ceylan Özgün Özçelik yer alıyor. Özçelik ilk gösterimi Berlin Film Festivali’nde yapılan Kaygı filmiyle gündeme gelmişti.

Perihan Mağden’in eseri Biz kimden kaçıyorduk Anne? yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne-kızın hikâyesini anlatıyor. Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar, sayfa sayfa çözülen bir sarmalla okur tarafından keşfediliyor. Mağden’in ana temalarından olan anne-kız ilişkisinin çıkmazları, bu romanda yoğun bir sevgi-nefret gelgitinde sürüklenen bir hayat ve çocuğunu tek başına büyüten annenin dramıyla yeni bir boyuta taşmıyor.

Oyunculuktaki yeteneğiyle bugüne kadar pek çok ödüle layık görülen Melisa Sözen, 1997 yılında Baba Evi’yle oyunculuğa başladı. Çemberimde Gül Oya dizisinde canlandırdığı Feriha karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu son olarak Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı.