Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde son düzlüğe girildi, işte finale doğru kalan bölüm sayısı!

Sadakatsiz dizisinde son düzlüğe girildi, işte finale doğru kalan bölüm sayısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, Sadakatsiz isimli dizide canlandırdığı Volkan karakteri ile büyük bir başarı daha kazandı… Kadın dizisindeki Sarp karakteri ile de geniş kitlelerin hayranlığını kazanan oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor. Oyuncu başrolünde yer aldığı Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz ile ilgili sözleriyle de dikkat çekti.

Sadakatsiz dizisinin hikayesine yönelik eleştirilerin arttığı bir dönemde, reytinglerde de yaşanan ciddi düşüşler tüm ekibin de moralini bozdu. Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen’in de hikayeden ayrılmasının ardından dizinin finale doğru adım adım gittiği gerçeği daha net bir şekilde gözüküyor.

Caner Cindoruk da dizinin final gerçeğini ilk açıklayan isim oldu. Oyuncu, “Son düzlüğe girdik, bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı. Bakalım hikayenin hızlı zamanları başladı” diye konuştu.

Dizide yeni ayrılıklar da olabilir ve Caner Cindoruk, sürpriz kaçmaması için bir detay vermek istemedi.

Sadakatsiz dizisinde son düzlüğe girildi, işte finale doğru kalan bölüm sayısı! 7

Caner Cindoruk sadece ülkemizde değil, özellikle İspanya ve Latin Amerika ülkelerinde de son dönemin hızlı popülerlik yaşayan isimlerinden birisi oldu. Hayranlarının ünlü aktör George Clooney’e benzetmesi de sosyal medyada espri konusu olmuştu…