Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamı sosyal medyayı alt üst etti!

Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamı sosyal medyayı alt üst etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, bir süre önce ‘final yapacak’ şeklinde kimi söylentilerle sosyal medyada yer aldı. Cuma akşamları ekrana gelen diziyle ilgili bu iddiaların hiç bir geçerliliği olmadığı, dizinin ikinci sezonu için kanal ve yapımcı ile yapılan anlaşma sonrasında kötü bir söylenti olarak kaldı!

NGM Medya imzalı dizinin başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral yer alıyor. Dizi Cuma akşamı 10. bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerde ise hatırı sayılır bir sıralamanın da sahibi oldu.

Aynı akşam yayınlanan Aziz, Arka Sokaklar, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayramı Veli, Yalnız Kurt, Aşk Mantık İntikam ve Aziz dizileri ile rakip olan Kaderimin Oyunu dizisi, tüm kişilerde ilk 10 sıralamasında 9., AB’de 7. ve ABC+1 kategorisinde ise 8. sırada yer aldı.

Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamı sosyal medyayı alt üst etti! 1

Hercai dizisinde Miran karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Akın Akınözü’nün hayranlarının diziyi bırakmaya hiç niyetleri yok! Uzun zaman sonra ekrana dönen Öykü Karayel ile ilk kez bir dram dizisinde rol alarak oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Sarp Apak da dizinin ağır toplarından.

Eşini ve çocuklarını terk edip giden ve yıllar sonra onlarla sürpriz bir şekilde karşılaşan Cemal karakteri ile Akın Akınözü, izleyici karşısında başka bir sınav veriyor. Hercai’den sonra yeni rolüyle de başarılı bulunmakta.

Öykü Karayel’in ise Asiye isimli üç çocuk annesine başarılı bir şekilde hayat verdiği dizinin en çok sevilen ismi ise Sarp Apak’ın oynadığı Mahir. Tesadüfen karşılaştığı ve hayatlarına girdiği Asiye’ye aşık olan ve çocuklarına da bir baba gibi yaklaşan Mahir, izleyicinin naifliği, dürüstlüğü, insanlığı ve vicdanıyla bağrına bastığı bir karakter.

Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamı sosyal medyayı alt üst etti! 2

Cuma akşamları Star TV’de yayınlanan diziyle ilgili bir başka sevindirici gelişme ise giderek artan popülaritesi! Ünü şimdiden Türkiye sınırlarını aşan Kaderimin Oyunu dizisinin, farklı ülkelere satıldığı şeklinde bilgiler gelmekte.

Star TV, Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkelerinin başını çektiği dünyanın farklı yerlerinde şimdiden Kaderimin Oyunu konuşulmaya başlandı! Bu başarının ardından da Kaderimin Oyunu dizisinin ikinci sezonu için şimdiden anlaşma yapıldı…

Bu arada dizinin yayınlanan 10. bölümü, sosyal medyada da ayrı bir başarının sahibi oldu! Günün en çok konuşulan dizisi olarak Cuma akşamının öne çıkan yapımıydı.

Dijital medya ölçümleme servisi olan Adba tarafından yapılan açıklamaya göre Kaderimin Oyunu dizisi, son bölümüyle 142 bin 800 sosyal medya paylaşımına konu olarak günün en fazla konuşulan dizisi oldu.

Kaderimin Oyunu dizisi, Cuma akşamı sosyal medyayı alt üst etti! 3