Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinden başrol oyuncusu ayrıldı ve yeni dönem başladı!

Sadakatsiz dizisinden başrol oyuncusu ayrıldı ve yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan ve izleyicilerin büyük merakla beklediği Sadakatsiz dizisinin hikayesine yeni bir heyecan geliyor. 48 bölümü geride kalan dizinin hikayesi ile ilgili birçok eleştiri geliyordu.

Artık dizinin hikayesinin izleyicileri tatmin etmediğini sosyal medyada yapılan yorumlardan görebilirsiniz. Senaristler hikayeyi hareketlendirmek adına yeni bir karar aldı. Dizinin en başından bu yana yer alan usta oyuncu Burak Sergen’in vedasını izleyeceksiniz.

Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin babası Haluk Güçlü, hikayeden çıkıyor… Burak Sergen’in yer aldığı son sahneler çekildi ve oyuncunun diziye vedası kesinleşti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile birlikte ismi başrolde yazılan Burak Sergen, diziye büyük emek veren isimlerden birisiydi. Hatta usta oyuncu ilk sezonun ortalarında sette koronavirüse yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılmış ve 1 ay kadar yoğun bakımda tedavisi yapılmıştı.

Sadakatsiz dizisinden başrol oyuncusu ayrıldı ve yeni dönem başladı! 50

Haluk Güçlü karakterinin diziye veda etmesi kesinleşirken, nasıl bir ayrılık olacağı konusu da izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Haluk Güçlü karakterinin hikayeye ölerek veda edeceği ortaya çıktı. Ölüm sahnesinin çekildiği ve Burak Sergen’in ekip ile vedalaştığı da anlaşılıyor…

Burak Sergen yeni gelen projeler arasında uygun birisini seçerek yeniden setlere dönüş yapabilir. Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 49. bölümünde Haluk Güçlü’nün kalp krizi geçirdiği sahneler var..

Dizide ayrıca Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin şirkette ipleri eline alacağını da göreceksiniz. Bu dizinin hikayesinde yeni bir döneme işaret ediyor.

Kanal D’nin iddialı dizisi 16 Şubat Çarşamba günü ekrandaki yerini alacak.