Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’nın TV8’inde bir dizi başladı, birisi bitiyor, bir dizi elden kaçtı bir diğeri ise yola çıktı!

Acun Ilıcalı’nın TV8’inde bir dizi başladı, birisi bitiyor, bir dizi elden kaçtı bir diğeri ise yola çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’in dizileri büyük dikkat çekiyor. Geçen yıl final yapan Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kanala büyük bir sinerji kattı. Ardından ise Kırmızı Oda dizisi başladı.

Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve birçok ünlü oyuncuyu ağırlayan Kırmızı Oda dizisi ilk sezonda çok başarılı işler yaptı. İkinci sezona da iyi başlayan dizi ne yazık ki, hikayesine olan ilgi azalınca reytinglerde ciddi bir gerileme yaşadı. Erkan Petekkaya’nın önceki hafta Sadi karakteri ile yeniden katıldığı Kırmızı Oda, reytinglerini düzeltemeyince final kararı alındı.

Acun Ilıcalı'nın TV8'inde bir dizi başladı, birisi bitiyor, bir dizi elden kaçtı bir diğeri ise yola çıktı! 49

61. bölümüyle birlikte 18 Şubat Cuma akşamı son kez ekrana gelecek olan Kırmızı Oda dizisi izleyicisine veda edecek. Bir dizisini daha kaybeden tv8, Süslü Korkuluk için de büyük kriz yaşadı… Yapımcı OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun, Acun Ilıcalı ile anlaşmazlık yaşaması üzerine bu dizi de tv8’in elinden kaçtı…

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk isimli dizinin Disney Plus platformu ile anlaştığı ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişme hem tv8 adına kötü oldu hem de izleyiciler açık kanalda izlemeyi çok istedikleri diziyi şimdi paralı kanal olan Disney Plus’ta seyretmek durumunda kalacak. Bu da dizinin izleyici sayısını ciddi şekilde azaltacak.

Acun Ilıcalı'nın TV8'inde bir dizi başladı, birisi bitiyor, bir dizi elden kaçtı bir diğeri ise yola çıktı! 50

tv8’in bir başka yeni dizisi ise yola çıktı. Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisini buluşturan yeni dizinin ismi Annenin Sırrıdır Çocuk olarak belirlendi. TV8’de yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizi yine bir dram yapımı olacak.

Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra yeniden aynı kanalda yer almayı tercih ederken, İrem Helvacıoğlu ise ilk kez tv8’in bir dizisinde izleyici karşısına çıkacak.

Acun Ilıcalı'nın TV8'inde bir dizi başladı, birisi bitiyor, bir dizi elden kaçtı bir diğeri ise yola çıktı! 51

tv8’in bir süredir duyurusunu yaptığı Canım Annem isimli dizi ise ekran hayatına başladı. 14 Şubat pazartesi gününden itibaren izleyicilerle öğlen saatlerinde buluşmakta olan dizi, bir dram yapımı olarak öne çıkıyor. Canım Annem isimli diziyi hafta içi saat 14.45’te izleyebilirsiniz.