Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisini vuran koronavirüs Kuruluş Osman’a yaradı! Doğduğun Ev Kaderindir’de sürpriz atak!

Sadakatsiz dizisini vuran koronavirüs Kuruluş Osman’a yaradı! Doğduğun Ev Kaderindir’de sürpriz atak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakaktsiz dizisinde yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Yeşilyurt’un yaşadığı bu sorun nedeniyle dizinin 9. yeni bölümü dün akşam yayınlanamadı. Kanal D’de dizinin kolaj bölümü ekrandaydı ve reyting rekabetinde du bu durum diğer dizilerin çok işine geldi.

atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonunda çok iyi reytingler aldığı bir bölüm geride kaldı. Dizinin 36. bölümü dün akşam reytingleri adeta süpürdü ve tüm kategorilerde birincilik elde etti. Sadakatsiz’in yeni bölümünün olmadığı dün akşam Kuruluş Osman 11-14 arası reyting oranları ile güç gösterisi yaptı.

Koronavirüs sıkıntısının Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasına engel olması diğer dizilerin de yükseliş sergilemesinde kısmen etkili olmuşa benziyor. Haftalardır yükseliş yaşayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin reytingleri çok iyi geldi.

Total ve AB gruplarında 6’lı reytingleri yakalayan tv8 dizisi, ABC1 grubunda ise 7’li oranları aşarak 8’e doğru atak yapabileceğinin işaretini verdi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolündeki dizinin, bu sezonki en iyi performansı olduğunu da hatırlatalım.

Dün akşam yayınlanan diziler arasında tv8’in dram projesinin en çok izlenen ikinci dizi olması da Sadakatsiz’in yokluğunda iyi bir moral oldu.

Dizide dün akşam Müjgan ve Burhan karakterlerine hayat veren Zeynep Kumral ve Teoman Kumbaracıbaşı da yapımdan ayrıldı.

blank

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek de dün akşam yine etkili bir bölümle ekrandaydı… Dizinin tüm kategorilerde 4’lü reytingler elde etmesi geçen haftaya göre bir yükselişi de anlatıyordu. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünü ekranda göremeyen izleyicilerin bu yapıma da katkı sağladığını görebiliyoruz.

blank

Fox TV ekranlarında Zümrüdüanka dizisi de ekranda kalma mücadelesi veriyordu. Gün değişikliği sonrasında reytinglerin ciddi şekilde düşük olması büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak dün akşam dizide yukarı yönlü bir düzeltme geldi. Cumartesi akşamları aldığı reytingleri hafta içine taşımaya başlayan dizide bir umut ışığı belirdi ama, çok da güçlü bir ışık olmadığını hatırlatalım.

Totalde 4’e yaklaşan ve 17.sırada yer alan dizi, AB ve ABC1’de ise 3’e doğru atak yapan bir performans sergiledi. AB’de 17. ve ABC1’de ise 18. olan Zümrüdüanka için bu sıralamanın da pek iyi olmadığını belirtelim.

İşte 2 Aralık Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

blank