Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’dan ayrıldı Kanal D’de komedi sınavı verecek!

Güldür Güldür Show’dan ayrıldı Kanal D’de komedi sınavı verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 7 sezondur devam etmekte olan Güldür Güldür Show’un en beğenilen karakterlerinden Şevket’e hayat veren Çağlar Çorumlu, son yılların dikkat çeken komedi yüzlerinden birisi… Milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, bir kez daha Güldür Güldür Show ekibini bıraktı ve dizi sınavına çıktı.

Bundan 3 sezon önce de programdan ayrılarak Jet Sosyete’ye başlayan ve 2 sezon boyunca da dizide rol alan Çağlar Çorumlu, 2019-2020 sezonunda ise Güldür Güldür Show ekibine geri dönmüş, hayranları da çok mutlu olmuştu.

Ancak yeni sezonda Kanal D ekranında yayınlarına bu akşam başlayacak olan İyi Aile Babası dizisinden gelen teklifi kabul eden Çağlar Çorumlu, bir kez daha dizi projesi ise Güldür Güldür Show ekibini bıraktı.

Ünlü oyuncu yeni dizisinde komedi performansı ile ortaya iyi işler koyabileceğini fragmanlarda gösterdi. İyi Aile Babası’nın ilk bölümü bu akşam yayınlanacak ve reyting sonuçları da çok merak ediliyor.

Çorumlu’ya yeni dizide; Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

Çağlar Çorumlu adına Jet Sosyete dizisi çok da yüksek bir çıkış olmamıştı. İyi Aile Babası’nın da dram dizilerinin arasından sıyrılıp kendini gösterip gösteremeyeceği merak ediliyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.