Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Aras’ı Berkay Ateş, yeni yıla yeni bir müjde ile başladı!

Sadakatsiz dizisinin Aras’ı Berkay Ateş, yeni yıla yeni bir müjde ile başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berkay Ateş, geçen sezon yer aldığı Alev Alev gibi yüksek tempolu bir dizinin ardından yeni sezonda çok farklı bir rolle Kanal D ekranında yer alıyor. Sadakatsiz dizisine katılan ve Aras karakterini canlandıran oyuncu, dizinin yeni ilgi sebebi oldu.

Berkay Ateş, başarılı performansı ile Sadakatsiz dizisinde başrole adını yazdırırken, 2022’nin ilk güzel haberini de instagram hesabından verdi. Oyuncu, Anadolu Efes ile birlikte yeni yılda çok güzel içeriklerle birlikte sahnede olacağını duyurdu.

Oyuncu, “Yıllar önce başlattığımız ve yüzlerce fidan diktiğimiz Yazarlar Ormanı’nın sahnelere dönüşü de bu haberlerden biri. Detayları yakında paylaşacağım” diyerek hayranlarını meraklandırdı.

Berkay Ateş, sosyal medyada aktif olan oyunculardan birisi. Hakikat Elbet Bir Gün isimli tiyatro oyunuyla da sahnelerde yer almakta olan oyuncu, yoğun bir dönem geçiriyor.

Twitter hesabından da farklı bir paylaşım yapan Berkay Ateş, uzun yıllar sonra gitarını eline aldığını belirtti ve şöyle yazdı:

“Çok uzun zaman sonra saatlerdir elimde gitar, şarkılar çalıyorum. Duygudan, insandan, emekten, özgürlükten uzak bunca sese bunca söze bunca kapkara yüreğe rağmen, onca şarkı, şiir, deyiş, ağıt… Hepsi duruyor. Duracak. O ağaçlar gibi. Rengarenk.”

Sadakatsiz dizisinin Aras'ı Berkay Ateş, yeni yıla yeni bir müjde ile başladı! 7