Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen yasak aşka nasıl bakıyor?

Sadakatsiz dizisinin Derin’i Melis Sezen yasak aşka nasıl bakıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Asya karakteri ile dikkatleri çeken Melis Sezen, sonrasında ise Siyah İnci’de Ebru olarak beğenilmişti. Sonrasında üst üste projelerde bulunan oyuncu, yeni dizi Sadakatsiz’de Derin Güçlü olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Kendisini bir hayli geliştiren ve son dönemde başrollerde yer almaya başlayan genç oyuncu, Sadakatsiz dizisinde de akıllarda kalacak bir karaktere hayat verecek. Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin yasak aşkı olan Derin Güçlü, nasıl birisi? Milliyet Cadde’ye konuşan Melis Sezen, karakteri hakkında şu detayları verdi:

“Derin, 24 yaşında, sıcakkanlı, hayat dolu ve enerjik bir kadın. Tamamen duygularıyla hareket eden, inandığı şeylerden vazgeçmeyen biri. Yurt dışında moda tasarımı okumuş. Bir atölyesi var, orada çalışıyor. Ailesi ise Tekirdağ’ın en çok tanınan isimlerinden… Küçük bir yerde yaşamalarından tanınan bir ailenin kızı olmasının baskısını üzerinde hissediyor. Bu onu zaman zaman çok sıkıştırıyor. Derin bana göre hem çok güçlü ve dayanıklı hem de çok kırılgan ve duygusal. Hayata karşı tutkulu genç bir kadın. ”

Peki Melis Sezen de Derin gibi bir yasak aşkı kabul eder mi? Ünlü oyuncu, Derin karakteri gibi olmayı kimsenin istemeyeceği görüşünde…

Melis Sezen, “Derin o kadar zor ve sıkışmış bir durumda ki… Bütün bu yaşadığı şeylerle tek başına başa çıkmak zorunda. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Kimse hiçbir şekilde böyle bir durumda kalmak istemez, ben de asla büyük konuşup “Ben böyle yaparım” diyen biri değilim, yaşamadan da kimsenin bileceğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisi, BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlandı. Peki Melis Sezen bu diziyi izlemiy miydi? Oyuncu, “Bundan 1.5 yıl önce izlemiştim. Hikayesi, dinamiği ve psikolojik gerilimini çok sevmiştim” diye konuştu.