Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere gibi Melis Sezen de çok yaralı!

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere gibi Melis Sezen de çok yaralı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz bu akşam ilk bölümü ile hayranların karşısına çıkacak. Dizi bilindiği üzere BBC yapımı olan Doctor Foster’den uyarlandı. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen başrolleri paylaşıyor.

Dizide Volkan karakterinin yasak aşkı Derin olarak izleyeceğimiz Melis sezon, hiç aldatmadığını ama aldatıldığını açıklayarak, aynı rol arkadaşı Cansu Dere gibi, bu konuda yaralı olduğunu anlattı. Cansu Dere,önceki gün röportajında aldatıldığını belirtmiş ama detaya girmek istememişti.

Melis Sezen de Milliyet Cadde’deki röportajında aynı itirafı yaptı. Oyuncu, “Hiç aldatmadım ama aldatıldım, hem de birkaç kez. Maalesef ki herkesin başına gelebilecek ve çoğu insanın yaşadığı bir şey, aldatılmak. Herkesin kendinden parçalar bulacağına inanıyorum” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere gibi Melis Sezen de çok yaralı! 7

Melis Sezen, dizide birçok izleyicinin kendisini bulacağına da emin. Sezen, şu açıklaması ile Sadakatsiz dizisini neden izlemek gerektiğine de değiniyor:

“Sadakatsiz’de hayatta çok fazla karşılaştığımız, maalesef ki çok gerçek bir konuyu işliyoruz. Aldatılmak ve aldatmak. Fakat asıl anlattığımız şey bu değil. Bu sadece bir fitil. Asıl hikaye fitil ateşlendikten sonra başlıyor.

Aldatılan kişinin neler hissettiği, hayatının gerçeklerinin altüst olmasıyla neler yapabileceği, aldatma olayının hemen arkasından hissedilen değersizlik duygusunu yıkıp aslında ne kadar güçlü olabileceği, sadece o kişi için değil, herkes açısından ne kadar zor, kompleks duyguların yaşanabildiği anlatılıyor.

Özellikle bir kadın olarak gurur duyarak söylüyorum ki, kadınların hiçbir zaman ‘değersiz’ konumunda olmadığını ve olmayacağını anlatıyoruz. Eminim ki birçok kişi bu hikayede kendinden parçalar bulacak, empati yapabilecek…”