Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin finaline doğru oyuncularının veda fotoğrafları sosyal medyaya damga vuruyor!..

Sadakatsiz dizisinin finaline doğru oyuncularının veda fotoğrafları sosyal medyaya damga vuruyor!..

tarafından sevda
Sadakatsiz dizisinde işler karışacak

TelevizyonGazetesi.com / Detay- BBC’nin ‘Doctor Foster’ adlı dizisinden uyarlanan ve iki sezondur Kanal D ekranlarına damga vuran  Sadakatsiz dizisinin finaline sadece iki bölüm kaldı.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, kadrosunda Tarık Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Nazlı Bulum, Özge Özder ve Alp Akar gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz iki hafta sonra 60’ıncı bölümüyle final yapacak.

Dizinin çekimleri tamamlandı. Dizide ‘Derin’ karakterine hayat veren Melis Sezen dizide annesi ‘Gönül’ü canlandıran oyuncu Gözde Seda Altuner ile bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sezen fotoğrafa, ‘Sevdiceğim’ notunu düştü.

Sadakatsiz dizisinin finaline doğru oyuncularının veda fotoğrafları sosyal medyaya damga vuruyor!.. 3

Dizide ‘Derya’ karakterine hayat veren Özge Özder de ekip arkadaşlarıyla da veda fotoğrafı paylaştı. Dizinin heyecanla beklenen son iki bölümünde ‘Asya’ ile ‘Volkan’ arasında yaşanacaklar izleyicileri etkileyecek gibi gözüküyor.

18 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 59. bölümde hastaneye kaldırılan Volkan, “Asya, bana o bıçağı Derin değil, sen sapladın biliyorsun değil mi?” şeklindeki sözleri dikkat çekecek.

Sadakatsiz dizisinin finaline doğru oyuncularının veda fotoğrafları sosyal medyaya damga vuruyor!.. 4

Volkan’ın göz altına alındığı Sadakatsiz 59. Bölüm Fragmanı yine etkili sahneler öne çıkacak. Sadakatsiz yeni bölümüyle  18 Mayıs Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin final bölümü ise 25 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.

Öte yandan TV eleştirmeni Sina Koloğlu çok merak edilen final ile ilgili izleyiciye tüyo verdi. Koloğlu;“Son bölüm sanırım izlenme rekoru kırabilir. Peki nasıl bir son olacak? Asya ile Volkan bir araya gelemeyecekler. Asya için bir yolculuk var. Tekirdağ değil, İstanbul değil hatta başka bir ülke olabilir.

İki kadının da Volkan’dan uzaklaşması söz konusu. Derin için yeni bir aşk var. Sinyali genç avukat vermişti. O lafı boşuna söylemedi Asya’ya. “Peki nereden biliyorsun?” diye soracaksınız. Biraz tahmin, biraz kuşlar haber verdi!” sözleriyle dikkat çekti.