Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için ilk müjde geldi!

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için ilk müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen, koronavirüse yakalandı ve 45 gün boyunca da hastanede tedavi olmak durumunda kaldı. Yoğun bakımda kaldığı ve uyutulduğu 12 günü hiç hatırlamadığını söyleyen Burak Sergen, bir hayli kilo vermiş olarak görüntülendi.

Hastane çıkışı kameralar tarafından görüntülenen Burak Sergen’in tedavisine evinde devam edilecek. Koronavirüsü insanların çok ciddiye alması gerektiğini ifade eden oyuncu, “45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Çok mutluyum, acayip mutluyum. Yendiğime çok mutluyum. Çok berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir hastalık” dedi.

12 günlük bir uyuma süresi olduğunu hatırlatan Burak Sergen, hiçbir şey hissetmediğini ve o günleri hatırlamadığını da söyledi. Kendisinden 28 yaş küçük nişanlısının hep yanında olduğunu ifade eden oyuncu, oğlunun da kendisine manevi olarak destek verdiğini anlattı.

Burak Sergen, doktorlarının da büyük destek olduğunu belirterek onlara teşekkür etti. Sadakatsiz dizisinde geçtiğimiz hafta hastane odasında yattığı haliyle yer alarak yeniden dizide görünen Burak Sergen, hayranlarına da güzel bir mesaj vermişti.

Sadakatsiz dizisi 2 Haziran Çarşamba günü 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Burak Sergen de yeni sezonda ekranda yer almaya devam edeceğini söyledi.

“Yeni sezonda tekrar anlaşırsak, konuşursak, zannediyorum devam edeceğim” diye konuşan Burak Sergen, telefon ile diziye katılmasının da güzel olduğunu anlattı.

Espriler da yapan Burak Sergen’in neşeli halleri dikkatleri çekti ve hayranlarını mutlu etti. Evde gerekli teçhizatların kurulduğunu ve tedavisinin 2 ay kadar daha süreceğini söyleyen Burak Sergen, bu süreçte doktor kontrollerine de gidecek.