Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin setinden son kahvaltı, son pozlar, Hafsanur Sancaktutan’dan

Son Yaz dizisinin setinden son kahvaltı, son pozlar, Hafsanur Sancaktutan’dan

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz dizisi, 4 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 21. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde yürekleri ağza getiren sahneler ekrana gelmişti. Gökhan’ın babasını almak için Yağmur’u kullandığı dizide, silahlar patladı.

Savcı Selim ve Canan, kızlarını Gökhan’dan kurtarmak için akla karayı seçerken, Akgün de hem babası hem de Yağmur için büyük endişe yaşadı.

Aksiyon sahneleriyle dolu, gergin ve soluk soluğa izlenen bir bölüm ekrana geldi. Dizinin sezon finalinde ise güzel bir sürpriz izleyenleri bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in yaptığı instagram paylaşımalrında Canan’ın gelinlik giydiği görülmekte.

Savcı Selim ve Canan’ın yeniden nikah masasına oturacağı bir bölümle sezon finaline gidileceği de bu paylaşımlarla ortaya çıkı.

Bu arada İzmir’de çekimlerin sonuna da gelindi. Oyuncular, İzmir’den ayrılmadan önce son bir kahvaltıda buluştular. Hafsanur Sancaktutan’ın yaptığı paylaşım aşağıda. Funda Eryiğit’in de yer aldığı kahvaltıda oyuncular, İstanbul’a dönmeden önce bir araya gelmişler.

Son Yaz dizisinin setinden son kahvaltı, son pozlar, Hafsanur Sancaktutan'dan 7