Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin Melih’i Ali İl’den yeni proje!

Sadakatsiz dizisinin Melih’i Ali İl’den yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yer alan Sadakatsiz dizisinin ilk sezonunda izlediğimiz Ali İl, yeni dönem için yeni bir proje teklifini kabul etti. 1982 doğumlu olan ünlü oyuncu 1996 yılından bu yana oyuncu olarak setlerde yer alıyor.

Başarılı performansları ile birçok farklı yapımda izlediğimiz oyuncu,Küçük Kadınlar dizisindeki Ümit Ali Sezek karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Hem sinema hem de dizi projelerinde birçok kez izlediğimiz oyuncunun akılda kalan bir başka rolü ise Poyraz Karayel dizisindeki Sadreddin oldu… Avlu, Savaşçı, Aşk 101 gibi dizilerde de rol alan Ali İl, en son geçen sezon Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Melih karakterine hayat vermişti.

Ünlü oyuncunun hazırlıkları devam eden bir sinema filminde rol alacağı ortaya çıktı. Halil Ergün’ün uzun bir aradan sonra yeniden setlere döneceği filmde birçok önemli isim buluşacak.

Dedemin Gözyaşları isimli filmin hazırlıkları devam ediliyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Turgay Tanülkü, Ahmet Mekin, Aliye Uzunatağan, Seda Tosun, Cem Kılıç, Sinan Bengier ve Suna Keskin gibi önemli isimler bulunuyor.