Ana sayfa Sosyal Medya Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası!

Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Cengiz Bozkurt hayranları, son yıllarda birbirinden farklı karakterleri izleme fırsatı buldu. Son 2 yıllık döneme bakıldığı zaman Cengiz Bozkurt’un ne kadar farklı ve ne kadar etkili bir oyunculuk sergilediğini herkes fark edecektir.

Jet Sosyete dizisi 2020 yılında final yaparak izleyicilerine veda etti. Cengiz Bozkurt, 3 sezon süren dizide Cengzi Özpamuk karakteri ile akıllara yerleşti… Ardından ise ünlü oyuncu, Gençliğim Eyvah isimli dizideki Arif Asmalı karakteri ile yine komedi yönü güçlü bir hikayede aldı.

Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası! 10

Cengiz Bozkurt’u 50 M2 isimli Netflix dizisinde muhtar karakterinde izlemek de farklı bir deneyimdi… Ayrıca Kuzey Yıldızı dizisine ikinci sezonda Cevher karakteri ile katılan usta oyuncu, yine hayranlarını mest etmeyi başardı.

Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası! 11

Cengiz Bozkurt, yaz döneminde yeniden çekimleri yapılan Leyla ile Mecnun dizisindeki Erdal Bakkal olarak da yıllar sonra Exxen platformunda hayranlarına bir nostalji yaşattı.

Usta oyuncunun projeleri son 2 yıldır birbiri ardına geliyor. Bu projelerde çok farklı karakterler ustalıkla hayat veren Cengiz Bozkurt, şimdi ise Kim Bu Aile isimli sinema filminde yer alıyor.

Nurgül Yeşilçay ve Altan Erkekli ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, hayranlarını bir kez daha şaşırtacak bir karaktere imzasını attı.

Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası! 12

Hem özverisiyle hem farklı karakterleri çok başarılı bir şekilde canlandırmasıyla göz dolduran oyuncu, genç oyuncular için bu mesleğin sanki nirvanası gibi görülüyor…

Extreme Job isimli filmin yerli uyarlaması olan Kim Bu Aile’de Cengiz Bozkurt ile Nurgül Yeşilçay ikilisi hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak. Bu durum fotoğraflardan bile anlaşılabiliyor.

Cengiz Bozkurt karakterden karaktere geçiyor, oyunculuğun sanki nirvanası! 13