Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin oyuncusunun instagram hesabı çalındı! Yeni hesabı Melis Sezen duyurdu!

Sadakatsiz dizisinin oyuncusunun instagram hesabı çalındı! Yeni hesabı Melis Sezen duyurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncusunun başına gelen talihsiz olay sonrasında hayranları için sosyal medyadan yeni uyarılar yapılmaya başlandı. Dizide Melis Sezen’in oynadığı Derin’in annesi Gönül Güçlü’yü canlandıran Gözde Seda Altuner’in instagram hesabı birilerinin eline geçti.

Hesabının çalınması sonrası kısa süreli bir şok yaşayan oyuncu, yeni bir hesap açtı. Başarılı oyuncu, dizideki Gönül karakteri ile dikkatleri çekmekte. Sadakatsiz dizisinde oynadığı karakter ile hayran kitlesi de artan oyuncunun yaşadığı talihsizlik, sosyal medyanın da gündeminde.

Gözde Seda Altuner’in hesabının çalınması sonrasında oyuncu, hayranlarına, sevenlerine ve takipçilerine bir duyuru yaparak durumla ilgili bilgiler verdi. Bu şekilde pek çok kişinin uğradığı talihsizlik, Altuner’in de başına geldi ne yazık ki…

Hesabı ele geçiren kişilerin yaptığı dolandırıcılık içerikli kimi faaliyetler nedeniyle bu durumun bir şekilde duyurulması gerekiyor. Gözde Seda Altuner de hemen takipçilerine duyuruyu yaptı.

Aynı zamanda dizide kızı Derin karakterine hayat veren Melis Sezen de oyuncuya destek çıktı ve yeni hesabının duyurusunu kendi sayfasından yaptı.

Gözde Seda Altunner’i takip etmek isteyenler için yeni adresi aşağıda…

Sadakatsiz dizisinin oyuncusunun instagram hesabı çalındı! Yeni hesabı Melis Sezen duyurdu! 7