Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin ardından çok konuşulan bir diziyle geliyor!

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin ardından çok konuşulan bir diziyle geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz sezon başlayan ve 10 bölüm yayınlandıktan sonra pandemi arası veren Babil dizisinde rol alıyordu. Dizi, yeni sezon başında Eylül’de tekrar yayınlanmaya başlamıştı. Ancak Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca kanal tarafından final kararı sonrası yayından kaldırıldı.

Dizide Fettahoğlu ile birlikte Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta rol alıyordu. Kadrosuyla alkış toplayan dizi, Cuma akşamları diğer rakipleri karşısında ne yazık ki direnemedi. Pek çok izleyicinin ‘Bu kadro bir daha bir araya gelmez’ dedikleri bir yapımdı ama son buldu.

Nur Fettahoğlu ise daha sonraki süreçte sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranları ile buluştu. Oyuncu, daha çok evde kızı Elisa ile vakit geçirdiğini gösteren paylaşımlar yaptı.

Bir süre önce de Zorlu PSM’in Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin bir tiyatro oyununda rol aldığı da yaptığı paylaşımlardan anlaşıldı. Oyuncunun bir projede daha yer alacağı da öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter sayfasından verdiği bilgiye göre Nur Fettahoğlu, Exxen için çekilen ve yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği Hükümsüz dizisinde oynayacak.

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinin ardından çok konuşulan bir diziyle geliyor! 7

Çok konuşulan dizide iki bölüm konuk oyuncu olacağı öğrenilen Nur Fettahoğlu’nun 1. sezonda konuk oyuncu olacağı ve 9. ve 10. bölümlerde yer alacağı öğrenildi.

Ayrıca Hükümsüz dizisinin 2. sezonu için de Fettahoğlu’nun prensipte anlaştığı ifade ediliyor…

Hükümsüz dizisi, Exxen platformunun en çok konuşulan dizisi oldu. Erkek şiddetine dikkat çeken ve kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmaya çalışan bir dizi olan Hükümsüz dizisinde Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ve Alican Yücesoy rol alırken yönetmenliğini de Ömer Faruk Sorak yapıyor…