Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin perde arkasında bilmediğiniz neler oluyor neler!

Sadakatsiz dizisinin perde arkasında bilmediğiniz neler oluyor neler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında şimdiye kadar yayınlanan 12 bölümü ile fırtına gibi esen Sadakatsiz dizisi, 2020-2021 sezonunu da en başarılı yapımlarından birisi olarak göz dolduruyor.Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başarılı performansları ile başrolün hakkını verdiği dizinin, hem hikayesi hem de reytingleri çok iyi gidiyor.

Asya karakterinin Cansu Dere’nin üzerine bir elbise gibi oturduğu yapımda, Caner Cindoruk da duygusal sahnelerdeki etkili performansı ile göz dolduruyor. Sadakatsiz dizisinin çekimlerinde de perde arkasında oldukça neşeli anlar yaşanıyor.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanmasına rağmen, yarattığı etki ile orijinalini bile geride bırakan Sadakatsiz, son yılların en önemli dram projelerinden birisi olarak öne çıktı. Sette de çekimler sırasında hem titiz hem de eğlence dolu anlar yaşanıyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin 9.bölümünün çekimlerinde neler yaşandığı ile ilgili görüntüler paylaşıldı. Dizinin çekimlerinin perde arkasında büyük bir ekibin yoğun bir çabası olduğu da görülüyor.

Sahneler büyük bir titizlikle çekiliyor ve koronavirüs önlemleri de mümkün olduğunca alınmaya çalışılıyor. İşte Sadakatsiz dizisinin 9. bölüm kamera arkası görüntüler: