Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz reytingde rekor kırdı ama sosyal medyada rakibinin gerisinde kaldı!

Sadakatsiz reytingde rekor kırdı ama sosyal medyada rakibinin gerisinde kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ekranların en sürükleyici dizilerinden Sadakatsiz dün akşam ikinci sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi elde ettiği reytingle deyim yerindeyse tozu dumana kattı. Ancak Sadakatsiz, sosyal medyada tek rakibi Kanunsuz Topraklar’ın gerisinde kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 29 Eylül Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar oldu.

Fox TV’nin üzerinde uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Kanunsuz Topraklar dizisi nihayet dün akşam ekrana geldi. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’in başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisi 1930’lu yıllarda, Zonguldak’taki kömür madenlerinde çalışan işçilerin kurulu düzene ve patronlara başkaldırı hikayesini anlatıyor.

Sadakatsiz reytingde rekor kırdı ama sosyal medyada rakibinin gerisinde kaldı! 7

Bilgiç ve Güneş’in hayranları tarafından uzun süredir beklenen dizi nihayet dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Tüm kişiler kategorisinde ilk bölümü dördüncü olan dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşti.

Kanunsuz Topraklar sosyal medyada ise daha büyük başarı gösterdi. Dün gün boyunca sosyal medyada hakkında 16.226 paylaşım yapılan dizi günü birincilikle kapattı.

Yeni dizinin dün akşamki tek rakibi Sadakatsiz ise reyting rekoru kırdı. Tüm kategorilerde birinci olan ve çok iyi rakamlar elde eden Kanal D dizisi sosyal medyada ise Kanunsuz Topraklar’ı geçemedi. Sadakatsiz hakkında dün sosyal medyada gün boyunca yapılan paylaşım sayısı 13.995 oldu.

Çarşamba akşamlarının bir diğer dizisi de Kuruluş Osman olacak. ATV’de yayınlanan dizinin ilk bölümü 6 Ekim’de ekrana gelecek. Bakalım Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamının dengelerini nasıl değiştirecek?