Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisiyle ilgili ilk tüyoyu Cansu Dere verdi!

Sadakatsiz dizisiyle ilgili ilk tüyoyu Cansu Dere verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir” sloganı ile yola çıkan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk başrolleri paylaşıyor. Kanal D’nin Doktor Foster isimli BBC yapımından uyarladığı dizi, 7 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Burak Sergen ve Melis Sezen’in de başrollerinde bulunduğu dizinin izleyicileri saracak bir hikayesi var.

Cansu Dere, geçen sezon Ferhat ile Şirin dizisinden sonra yeniden ekrana dönüş yapacak. Fragmanları bir hayli beğenilen Sadakatsiz dizisi hakkında açıklama yapan Cansu Dere, fragmanların beğenilmesinden dolayı oldukça mutluydu.

Ünlü oyuncu, “Ne güzel, darısı bölümümüzün başına. Bu BBC’nin orijinal bir işi. Biz de Türkiye’ye uyarlıyoruz. İlgi çekti ise ne güzel. İlk bölümümüze de aynı tepkiyi bekliyoruz” diye konuştu.

Değişik bir iş yaptıklarını ve başlamadan çok da konuşmak istemediğini anlatan oyuncu, “Önemli şeyleri söylememek adına, birazcık gizli kalsın” ifadesini kullandı.

Yoğun bir tempoda çalışmakta olan oyuncu, sette de çok keyifli olduklarını söyledi. Hem partneri Caner Cindoruk hem de Melis Sezen’i anan oyuncu, neler olacağını kendisinin de merakla beklediğini vurguladı.

Asya isimli doktor karakterine hayat veren Cansu Dere, şu sözleriyle bir de tüyo verdi:

“Çok hayatın içinde olan bir hikaye. Kadın karakterimiz de beklediğimizin dışında davranıyor olabilir. Yani güçlü güçsüz bilemeyiz ama beklediğimizin, alışılmışın dışında bir şeyler sergileyecek diyebiliriz.”

Kendisinin de aldatıldığını açık yüreklilikle anlatan oyuncu, tepkilerin ve dinamiklerin her zaman farklılık gösterdiğini de sözlerine ekledi.