Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz düşerken ne Show TV ne de Fox TV bu fırsatı kullanamıyor!

Sadakatsiz düşerken ne Show TV ne de Fox TV bu fırsatı kullanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında Kuruluş Osman, birincilikler almayı sürdürüyor. atv dizisinin 16 Mart akşamı da yine tüm kategorilerde birinci sırada yer aldığını görüyoruz. Ancak dizinin reytinglerinde de bir gerileme söz konusu. Gönül Dağı dizisi, Kuruluş Osman’daki bu düşüşten sonra en iyi reytingleri alan yapım olarak haftanın zirvesinde yer alıyor.

Kuruluş Osman’dan sonra ise en çok izlenen dizi olarak Sadakatsiz yoluna devam ediyor. Geriye sadece 8 bölümü kalan Sadakatsiz için finale adım adım yaklaşılıyor. Ancak dizinin düşüşünden diğer kanalların fayda sağlayamaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Çarşamba rekabetinde Fox TV, Kanunsuz Topraklar’ı bitirdi ve Son Nefesime Kadar dizisi ile şansını denedi ama olmadı. Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı dizi ne yazık ki, beklentilerin çok altında reytingler alıyor.

Sadakatsiz düşerken ne Show TV ne de Fox TV bu fırsatı kullanamıyor! 59

Son Nefesime Kadar dizisinin dördüncü bölümü ile dizinin tüm kişiler kategorisinde 22. sırada yer aldığını, AB’de on yedinci olduğunu ve ABC1’de de on sekizinci sırayı elde edebildiğini görüyoruz. Dizinin 23 Mart’ta yayınlanacak 5. bölümü ile final yapacağını da hemen hatırlatalım.

Show TV’nin de yeni başlayan Oğlum dizisi beklentilerin çok uzağında kaldı… Sadakatsiz’in reytinglerdeki düşüşünü fırsata çevirmesi beklenen Oğlum dizisinin ortalamanın bile altında kalan reytingleri gözlerden kaçmıyor.

Altıncı bölümü 16 Mart akşamı yayınlanan Oğlum dizisi ne yazık ki, tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer alırken, AB’de altıncı ve ABC1’de ise sekizinci sırayı elde edebildi.

Sadakatsiz düşerken ne Show TV ne de Fox TV bu fırsatı kullanamıyor! 60

Oğlum dizisinin güçlü bir dram hikayesi var. Ancak nedense izleyiciler aşırı ağır konusu nedeniyle bu yapımı tercih etmek istememiş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka ve Nihal Yalçın gibi çok etkili isimlerden oluşan kadro bile, dizi hayranlarını yoğun bir şekilde Oğlum’u izlemeye itmedi…

Ne Fox TV, ne de Show TV çarşamba rekabetinde artık finale doğru giden Sadakatsiz dizisinden ayrılan izleyicileri kendisine çekme konusunda başarılı olamıyor. Sadakatsiz düşerken, diğer kanallar sadece bakmakla yetiniyor.