Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisindeki reyting düşüşü, Camdaki Kız’a birincilik getirdi!

Mahkum dizisindeki reyting düşüşü, Camdaki Kız’a birincilik getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir rekabet izliyoruz.. Özellikle de Mahkum’un çok iyi bir çıkış sergilemesinin ardından Camdaki Kız dizisinde hızlı bir düşüş gözlenmişti. Sezonun sonlarına doğru adım adım gidilirken, Mahkum dizisinde de bir miktar reyting düşüşü gözlemlenmeye başlandı.

Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum, uzun bir aradan sonra ilk kez AB kategorisinde birinciliği Camdaki Kız dizisine kaptırdı… Mahkum hem tüm kişiler hem de ABC1 kategorilerinde hala bir numarada bulunuyor. Ancak dizinin daha önce çift haneli oranlara kadar çıkabildiği düşünülür ise, bu hafta elde edilen 7’li seviyeler bir ilgi azalmasını gösteriyor.

Camdaki Kız dizisinin hikayesi ise çok duygusal bir şekilde ilerliyor ve izleyiciler, Nalan’ın gerçekleri öğrenmesi ile birlikte yeni bir dönemin başladığının da farkında. Kanal D dizisinde heyecan ve bilinmezlik birçok izleyiciyi ekrana çekiyor.

Camdaki Kız’ın bu heyecanlı hikaye örgüsü ile 17 Mart Perşembe akşamı AB kategorisinde Mahkum dizisinin önüne geçerek birincilik elde etmesi çok önemli bir gelişme.

Ancak dizinin tüm kişiler kategorisinde ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı ve altıncı sıraya kadar indiği de bir başka gerçek. ABC1 kategorisinde ise dizi Kanal D’ye ikincilik getirdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm kişiler kategorisinde hala güçlü olduğu ve ikinci sırada yer aldığını hatırlatalım. atv dizisi, sezon sonunda final yapacak. 4 sezondur süren hikaye hala milyonları ekrana taşımaya devam ediyor.