Ana sayfa Sosyal Medya ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi başladı! Dizi ekibi ilk bölümü birlikte izledi!

‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi başladı! Dizi ekibi ilk bölümü birlikte izledi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin, yeni sezonun iddialı yapımlarından ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili’nin baş rollerinde yer aldığı dizi için uzun süren bir ön çalışma gerçekleştirildi. Dizi oyuncuları da yayın öncesi heyecanlarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

1939’lu yıllarda geçen dizide Zonguldak’taki kömür madenlerinde çalışan işçilerin kurulu düzene ve patronlara başkaldırı hikayesi anlatılıyor. Dizi ilk bölümünde, çekimler ve oyunculuk performansları ile yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olduğunu gösterdi.

‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi başladı! Dizi ekibi ilk bölümü birlikte izledi! 8

Dizi oyuncuları ilk bölümü birlikte izledi. Esra Bilgiç o anları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Çarşamba rekabetine dahil olan dizi ‘Sadakatsiz’ ve ‘Kuruluş Osman’ gibi güçlü dizilerle aynı akşam ekranlarda boy gösterecek.

‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi başladı! Dizi ekibi ilk bölümü birlikte izledi! 9

Bir dönem dizisi olan ‘Kanunsuz Topraklar’ ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yaptı, diziyi izleyenler de çok etkilendiklerini belirten yorumlarla sosyal medyadan güçlü bir destek sundu. Dizinin gelecek haftalarda da aynı performansı devam ettirip ettiremeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.