Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı…

Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in dün akşam 30. bölümü ekrandaydı. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldıkları dizinin yeni bölümünde de Derin yüzünden gergin anlar yaşandı.

Diziyi takip edenler, her bölümde yeni bir gerginliğin yaşandığını biliyor. İlk bölümlerden beri karakterler arasında bitmeyen bir savaş, gerilim mevcut.

Dizide Derin ve Asya karakteri, her seferinde karşı karşıya gelirken, Dere ve Sezen, başarılı oyunculukları ile ekran başındaki izleyiciyi de geriyorlar!

Ancak tabii dizinin kamera arkasında eğlenceli anlar, keyifli zamanlar da yaşanıyor. Yoğun çalışma ortamı içinde sette oyunculardan gelen bazı kareler de sosyal medyaya yansımakta.

Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı... 10

Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizi, dün akşamki bölümüyle sosyal medyada TT olurken, oyuncuların bölüm öncesinde instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar da dikkat çekti.

Ali’nin doğum günü için açık alanda bir parti düzenlenen sahne sırasında oyuncuların, çekim aralarındaki keyifli anları görülüyor fotoğraflarda…

Bölümdeki o sahneler izleyenleri gererken, kamera arkasında ise piknik havasında bambaşka pozlar verildi…

Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı... 11

Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı... 12

Sadakatsiz setinin kamera önü gerginlik, arkası şenlik! Son bölümden sürpriz kareleri oyuncular paylaştı... 13