Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri reytinglerde bu sezonun sürprizini yaptı!

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri reytinglerde bu sezonun sürprizini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor… Dün akşam ekrana gelen 4 dizinin reyting sonuçları geldi… Bu sonuçlara göre Kuruluş Osman ve Sadakatsiz için şaşırtan bazı sonuçlar ortaya çıktı. Bu sonuçların ortaya çıkmasının altında TRT1’de yayınlanan Türkiye – Hollanda 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmasının etkisi yatıyordu.

Her iki dizide güçlü oranlar elde etmeye ve kendi izleyici kitlesini peşinden sürüklemeye devam ediyor. Ancak dün akşam sıralamalarda Kuruluş Osman sadece totalde gün birincisi olabildi. Geçtiğimiz haftalarda ABC1 grubunda da birincilikler alan dizi bu sefer ikinci sırada bulunuyor… Dizinin AB grubunda ise 3. sırada inmesi dikkatleri çekti. Dizinin kendi izleyici grubunu büyük ölçüde koruduğu ama sıralamada gerilediğini hatırlatalım.

Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisi genelde AB’de birincilik alıyor ve total ile ABC1 gruplarında ikinci sırada yer alıyordu. Dün akşam ise, AB’de ikincilik ve diğer iki kategoride de üçüncülük geldi. Sıralamadaki bu düşüşler bu sezon için sürpriz oldu. Kanal D dizisinin reytingleri yine tüm kategorilerde iki haneli geldi ve yine başarılı performansına bir yenisini daha ekledi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin dün akşam yeni bölümü ile ekranda olmamasının fırsatını iyi değerlendiren Masumiyet, AB ve ABC1’de iyi oranlar elde ederek göz doldurdu. Totalde günü 11. tamamlayan Fox TV dizisi, AB’de 5. olurken, ABC1’de ise günü 8. bitirdi.

Benim Adım Melek dizisi ise TRT1 ekranında maçtan sonra izleyicilerle buluştu. AB grubunda günü 7. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise 10. oldu.

İşte 24 Mart Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri reytinglerde bu sezonun sürprizini yaptı! 7