Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de reyting sonuçları iyiye işaret etmiyor!

Sadakatsiz’de reyting sonuçları iyiye işaret etmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçen sezon fırtınalar estiren dizisi Sadakatsiz bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Son dönemle ayrılıkların yaşadığı ve hikayenin geldiği nokta nedeniyle izleyicinin eleştirdiği dizinin dün akşamki reyting sonuçları da pek iç açıcı gelmedi.

Geçen kış ekrana geldiğinde her bölümüyle olay yaratan Sadakatsiz dizisi ikinci sezona da büyük umutlarla başlamıştı. Hatta kadrosuna kattığı başarılı oyuncu Berkay Ateş’le yine zirveye oynamak üzere sahneye çıkmıştı. Ancak beklenilen olmadı.

Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakterini bir türlü sevmeyen, Aras karşısındaki Asya’nın duruşundan hoşlanmayan izleyici son haftalarda hikayenin iyice tıkandığı yönünde eleştiriler yapıyor. Nitekim bu durum dizinin reytinglerine de yansıyor.

Sadakatsiz’de reyting sonuçları iyiye işaret etmiyor! 7

İkinci sezona çok yüksek reyting puanları alarak zirvede başlayan Sadakatsiz dün akşam aldığı reytinglerle tüm izleyicilerde beşinci sıraya kadar geriledi. Sadakatsiz, bugüne kadarki en düşük reyting sonuçlarını alarak Oğlum dizisinin gerisine düştü.

Bu gidişat Sadakatsiz için çok iç açıcı değil. Dolayısıyla sezon sonunda nasıl bir karar verileceğini bekleyip göreceğiz. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizide ciddi ataklar bekleyen hayranlar, hikayenin kısır döngü içinde gittiğini ve artık eskisi kadar heyecan vermediğini de belirten yorumlar yapıyor.

Bu durumda senaryo grubunun hikayeyi yeniden heyecanlı kılmak için yeni karakterler eklemesi kaçınılmaz görünüyor. Diziden en son Burak Sergen’le birlikte ayrılan oyuncu sayısı üçe yükselmişti.