Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in son hamlesi unutulmaz karakteri Bihter Ziyagil’i yeniden gündeme getirdi!..

Beren Saat’in son hamlesi unutulmaz karakteri Bihter Ziyagil’i yeniden gündeme getirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son olarak Netflix’de yayınlanan ‘Atiye’ dizisinde rol alan Beren Saat, bir süredir ekranlardan uzak olsa da, geçtiğimiz yılın son günlerinde reklam anlaşmasıyla adından söz ettirmiş, ünlü oyuncu bir giyim firmasının yılbaşı koleksiyonu için objektif karşısına geçmişti.

Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı ‘Bihter Ziyagil’ karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun son hamlesi unutulmaz karakterini yeniden gündeme taşıdı.

Saçlarının rengini değiştiren ve kahkül kestiren Beren Saat’in yeni imajının görüntüleri bazı magazin platformlarının instagram hesaplarında paylaşıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi

Saçlarına ışıltı attıran ünlü oyuncunun yeni görüntüsü hayranları tarafından çok beğenildi. Sosyal medyada paylaşılan Beren Saat’in videosunun altına oyuncunun hayranları tarafından pek çok yorum yapıldı.

Oyuncunun yeni imajı bazı takipçilerine ‘Bihter Ziyagil’ karakterini hatırlattı. Ünlü oyuncunun Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı unutulmaz karakteri, dizinin yayınlandığı döneme damga vurmuş, dizide giydiği kıyafetler ve taktığı mücevherler ile sürekli gündem olan ‘Bihter Ziyagil’ karakteri o dönem kıyafet tercihleriyle de modaya yön vermişti.

Bazı hayranları ise oyuncunun yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte bir projede yer almasını istiyor. Şu sıralar adı Kral Kaybederse dizisiyle anılan yakışıklı oyuncunun dizideki partnerinin Beren Saat olmasını isteyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazla.