Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde misyon başarıldı, vedaya az kaldı!

Mucize Doktor dizisinde misyon başarıldı, vedaya az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Mucize Doktor dizisinde son iki bölüm kaldı… Dizinin bu akşam 63.yeni bölümü yayınlanacak. Taner Ölmez’in çok yorulduğu için artık devam etmek istememesi üzerine dizinin ipe çekildi…

64. bölümü ile birlikte 27 Mayıs Perşembe akşamı son kez ekranda yerini alacak olan dizinin hayranları hem üzgün hem de kızgın… Dizi takipçileri sosyal medyada yapımın devam etmesi yönünde binlerce paylaşımda bulundu ama bunun bir anlamı yok. Çünkü başrol oyuncusu artık devam edemeyeceğini belirtiyorsa ve bütün yük de onun omuzlarına binmiş ise bu noktada yapacak bir şey yok…

Mucize Doktor hayranları istemese de dizinin son iki bölümü yayınlanacak ve bir dönem daha kapanacak. Taner Ölmez ise muhteşem performansı ile efsane oldu ve ismi hep konuşulacak. Dizinin yüklendiği misyon da başarıldı ve Mucize Doktor projesi amacına ulaştı.

Peki dizinin finalden önceki 63. bölümünde neler yaşanacak. Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı karakterinin hamile olduğunu açıklaması bomba bir gelişme olarak görülüyor.

Ali Vefa ile Nazlı bu noktadan sonra ne yapacak merakla bekleniyor. Senaristlerin son 2 bölümde bu iki karakter ile ilgili çok farklı sahneler yazmış olma ihtimalleri de yüksek.

Mucize Doktor’un 63. bölüm 2. fragmanını aşağıdaki izleyebilirsiniz. Murat Aygen’in canlandırdığı Tanju’nun kızını kurtarmaya çalışan Ali ve Ferman başarılı olacak mı? Heyecanlı anlar sizleri bekliyor.