Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de Volkan’ı gözyaşları bile kurtaramadı! İzleyici ihaneti affetmedi!..

Sadakatsiz’de Volkan’ı gözyaşları bile kurtaramadı! İzleyici ihaneti affetmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamlarına damga vuran Sadakatsiz dizisi çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in baş rollerinde yer aldığı diziye yeni katılan Berkay Ateş’de ‘Aras’ karakteriyle hikayeye oturdu.

Dizi, dün akşam yayınlanan 36. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Berkay Ateş’in canlandırdığı yeni karakter izleyicinin heyecanını yükseltirken, dizinin hikayesinde de büyük bir yeniliğe yol açtı. Artık Asya’nın yolu Aras’tan geçiyor… İki karakterin öpüşmesi ile başlayan değişim rüzgarı, dizide fantazi ve romantizmi öne çıkartacağa benziyor.

Asya ve Aras’ın aşkıyla birlikte Volkan karakteri de kıskançlık krizlerine başladı. Dün akşam yayınlanan bölüme, Asya ile Aras’ın öpüştüğünü gören Volkan’ın gözyaşları damga vurdu. Ancak izleyici gözyaşlarına rağmen Volkan’a acımadı. Volkan’ın ihanetini affetmeyen sadık izleyici, sosyal medyada aşağıdaki gibi pek çok paylaşım yaptı.


Asya ve Aras’ın ilk defa el ele göründüğü dün akşam yayınlanan bölümde, ikilinin aşkına karşı Volkan’ın tepkisinin çok sert olacağının sinyalleri verildi. Dizide, ilerleyen bölümlerde aşk üçgeninde işler fazlasıyla karışacak gibi görünüyor. Sadakatsiz 37. bölümüyle 3 Kasım Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak.