Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Hayatım dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor!

Benim Hayatım dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Benim Hayatım, artık pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. Dizinin Teşkilat ve Yargı gibi iki önemli dizinin karşısında nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor.

Star TV’nin yeni sezonda izleyiciyi ekranına çekmek için çaba harcayacağı yeni dizi bir dram yapımı olarak öne çıkıyor. Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak ikilisi dizi dünyasının yeni çifti olarak öne çıkıyor. İki genç oyuncunun uyumları ve performansları bekleniyor.

Star’ın yeni dizisi ‘Benim Hayatım’, ilk bölümüyle pazar günü izleyici ile buluşuyor. Dizide hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.

Benim Hayatım dizisinde ilk bölüm heyecanı yaşanıyor! 7

Yapımcılığını Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB Yapım’ın üstlendiği Benim Hayatım’ın genel yönetmenliğini Onur Tan üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Orkun Çatak otururken, senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete kaleme alıyor.

1. Bölümde neler olacağının detayları ise şöyle: Hayalleri için babası Ökkeş’le İstanbul’a gelen Hayat, Harisoğlu Holding’in moda yarışmasına katılır. Holding sahibi Yılmaz, babasının eski düşmanı çıkınca, kendini bir intikam çemberinin içinde bulur. Büyük bir aile olmak isteyen Yılmaz’ın beklenmedik evlilik teklifi herkes üzerinde bomba etkisi yaratacaktır.