Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Sana Söz dizisinin gün değişikliği doğru bir karar mı?

Star TV’nin Sana Söz dizisinin gün değişikliği doğru bir karar mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV, yeni sezonda yeni dizilerle izleyicileri yeniden ekranına çekmek için elinden geleni yapıyor. Bu dizilerden birisi de Sana Söz olacak. Kanalın en çok güvendiği yapımların başında gelen Sana Söz, bir polisiye hikaye olarak öne çıkıyor.

İçinde bolca dram da bulunan dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya yer alıyor. Elif ile Ömer karakterlerinin bir cinayeti ortaya çıkartmak için yaptıkları mücadeleyi izleyeceksiniz. Elif bir televizyon programcısı, Ömer ise polis… Her ikisi de inandıkları yolda ilerleyen kişiler ve cinayet davası onları bir araya getirecek. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin gün değişikliği yaptığını belirtelim.

Geçtiğimiz gün Star TV, Sana Söz isimli dizisinin Cuma günü yayınlanacağını ve ilk bölümün de 29 Ekim’de izleyici ile buluşacağını duyurdu. Daha sonra ise Cuma akşamlarına Show TV’nin Aziz dizisini koyduğu ortaya çıktı. Bu durum da Cuma akşamları reyting elde etmenin zor olduğu bir gün haline getirdi.

Star TV'nin Sana Söz dizisinin gün değişikliği doğru bir karar mı? 1

Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar, Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinin de yer aldığı Cuma rekabetinin çetin geçmesi bekleniyor. Ancak Sana Söz dizisi için Star TV son dakika kararı alarak gün değişikliğine gitti.

3 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacağı duyurulan dizi için bu değişiklik olumlu gözüküyor. Çünkü Cuma akşamları çok parçalı bir yapı var ve izleyiciler birçok yapıma bölünüyor. Çarşamba akşamları ise ekranda iki önemli dizi bulunuyor.

Sadakatsiz ile Kuruluş Osman birincilik yarışı yapan ve zirvede yer alan diziler konumunda. Çarşambanın bir başka önemli yapımı ise Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar… Artık ekranda hiçbir gün reyting elde etmek kolay değil.

Ancak Çarşamba günleri polisiye bir yapım olan Sana Söz’in bu 3 dizinin arasında iyi reytingler elde etme ihtimali var… Dizinin hikayesi kaliteli olur ise mutlaka izleyiciler de takip etmek isteyecektir.

Star TV'nin Sana Söz dizisinin gün değişikliği doğru bir karar mı? 2

Cuma akşamları Arka Sokaklar gibi önemli bir polisiye dizi de yayınlanıyor. Yani bu tür yapımları 16 sezondur Kanal D ekranında tutan bir dizinin karşısında Sana Söz’ün durumu tartışılabilir.

Ancak çarşamba akşamları ortalamanın biraz üzerinde reytingler alabilir ise Sana Söz dizisi sezon boyunca devam edebilecek bir duruma erişebilir. Tabii ki artık hiçbir gün kolay değil ve Star TV’nin aldığı karar reyting konusunu çok etkilemeyecektir.

Şayet bir dizinin hikayesi çok iyiyse izleyicide karşılık bulabileceğini en son Pazar akşamları Yargı isimli Kanal D dizisi gösterdi. Sana Söz’ün hikaye gücü, izleyici ilgisini de belli edecek faktör konumunda…