Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, Fatma dizisinde ortaya çıktı ve çok şaşırttı! Heyecanını böyle paylaştı…

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, Fatma dizisinde ortaya çıktı ve çok şaşırttı! Heyecanını böyle paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in Fatma dizisi uzun süredir merakla bekleniyordu. Burcu Biricik’in, seri katil bir kadına hayat verdiği dizi dün (27 Nisan) itibariyle yayına girdi. 6 bölümden oluşan dizide sürpriz isimler de rol aldı. Burcu Biricik’in Fatma karakterine hayat verdiği dizinin sürprizlerinden birisi de Melis Sezen’di…

Burcu Biricik’in temizlikçi bir kadını canlandırdığı dizide Melis Sezen ise Burhan Öçal’ın oynadığı Ekber karakterinin sevgilisi olarak dizide yer aldı. Fatma’nın şiddet gördüğünü anladığı kadınla kurduğu diyalog sırasındaki sahnede yer alan Melis Sezen, oyunculuğu ile dikkat çekti.

Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde oynayan genç oyuncu Melis Sezen, kariyerinde sıçrama yaşadığı dizisinin ardından, Fatma dizisindeki rolüyle de beğeni kazandı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, Fatma dizisinde ortaya çıktı ve çok şaşırttı! Heyecanını böyle paylaştı... 8

Sezen, iç çamaşırlarıyla göründüğü dizide, şiddet gören bir kadına hayat verdi. Melis Sezen, dizinin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyadan da övgü dolu yorumlar almaya başladı.

Heyecanını da saklamayan oyuncu, instagram’da aşağıdaki paylaşımı yaptı… Melis Sezen’in, izleyenlerin gördüğü üzere, önümüzdeki günlerde oynadığı rolle daha çok konuşulacağı da aşikar…

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, Fatma dizisinde ortaya çıktı ve çok şaşırttı! Heyecanını böyle paylaştı... 9

Fatma dizisinin yapımcılığını Başak Abacıgil Sözeri üstleniyor. Özgür Önurme’nin senaryosunu yazdığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmenliğini yaptığı dizi,  psikolojik drama türünde.

Dizide Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk de rol alıyor.