Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda döktüren Merve Dizdar, o sahneleri o kadar çok seviyor ki senariste teşekkür etti!

Masumlar Apartmanı’nda döktüren Merve Dizdar, o sahneleri o kadar çok seviyor ki senariste teşekkür etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sezon başından beri büyük ilgi gören Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar, her hafta izleyenleri bir kez daha oyunculuğu ile büyülüyor. Dizdar, dizideki karakterinin gelgitlerini o kadar iyi yansıtıyor ki diziyi takip edenler, onun sahnelerini özellikle daha bir dikkatle izliyorlar.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşan oyuncu, her bölümle izleyicinin gözünde bambaşka bir yere oturmakta.

Dün akşam ekrana gelen 31. bölümde, yine Gülben’i bambaşka halleriyle izledik. Han’ın Esat ile kendisi hakkındaki konuşmasını duyduktan sonra sinir krizi geçiren Gülben’in bağırışları, hala izleyicinin kulağında!

Merve Dizdar’ın o sahneden sonra sesinin kısıldığı da dizinin pek çok sahnesindeki konuşmasından anlaşılmakta. İzleyici o sahneyi bir kez izlemiş olsa da Dizdar’ın çekimler sırasında pek çok kez tekrarladığı tahmin edilirse, oyuncunun performansının ne kadar özel olduğu da daha iyi anlaşılır.

Merve Dizdar’ın tiyatro eğitimi almış bir oyuncu olması ve üstüne bir de Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk üzerine yüksek lisans yapmış olması da düşünülünce, mesleği konusunda ne kadar titiz olduğu da ortaya çıkıyor.

Merve Dizdar’ın dizideki her ruh halini başarıyla canlandırması, izleyiciden de övgü dolu yorumlar almasını sağlıyor. Oyuncunun dizide oynamaktan en keyif aldığı sahnelerden birisi ise Gülben’in hayal alemine dalıp, masalsı hülyalara kapıldığı anlar.

Esat ile prens ve prenses rolünde kendisini pek çok kez gören Gülben’in o kısacık hayali, Merve Dizdar’ın oynamaktan büyük keyif aldığı anlar aslında.

Prenses kıyafetiyle her seferinde izleyicinin gönlünü çelen oyuncu, bu haftaki bölümde de gördü aynı hayali. Üstelik bu kez prens ve prensesi ayırmak isteyen kralı Han oynuyordu.

İzleyiciyi de gülümseten o sahneler, Merve Dizdar’ın da bayıldığı sahneler. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Şu hayatta kaç kere prenses olabilirim ki” diyerek dizinin senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Deniz Madanoğlu’na “efsanesiniz” sözüyle teşekkürünü gönderiyor.

Masumlar Apartmanı'nda döktüren Merve Dizdar, o sahneleri o kadar çok seviyor ki senariste teşekkür etti! 9

Esat ve Gülben’in hayal sahnesi için kostümlerini giydikten sonra Uğur Uzunel ile verdikleri pozu da instagram sayfasından paylaştı oyuncu.

Masumlar Apartmanı'nda döktüren Merve Dizdar, o sahneleri o kadar çok seviyor ki senariste teşekkür etti! 10

Daha önce de ikili pek çok kez masal kahramanı kılığına girmişti dizide…

Masumlar Apartmanı'nda döktüren Merve Dizdar, o sahneleri o kadar çok seviyor ki senariste teşekkür etti! 11