Ana sayfa Dizi İzle Emanet 29 Nisan Perşembe 169. bölüm fragmanı izle

Emanet 29 Nisan Perşembe 169. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranında eylül ayından bu yana izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi yayınlanmakta olan dizinin hayranları kısa sürede hikayeye tutuklu kaldı… Genç oyuncuların başrolünde yer aldığı günlük dizi, Seher ve Yaman’ın farklı hikayesi ile gündeme geldi… Bir ara reytingleriyle de iyi bir yükseliş yaşayan Emanet dizisi son günlerde daha düşük oranlar elde ediyor.

Sosyal medyada da iyi bir etkileşim dalgası yaşatan dizinin 167. bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlandı. Yaman ve Seher arasında neler yaşanacağına dair izleyicilerin meraklı bekleyişleri vardı. Her yerde İkbal’i arayan ve Zuhal engeline de takılan Yaman, kararlı bir tutum takındı… Emanet dizisinde Seher ve Yaman’ın hikayesi nereye gidecek, neler olacak izleyiciler yeni bölümü merakla bekliyor. 29 Nisan Perşembe günü 169.bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinde Yaman için de Seher için de hiçbir şey kolay değil. Dizide İkbal ve Zuhal’in yaşadıkları da izleyicilerin ilgisini fazlasıyla çekiyor. Seher, köşe bucak aşktan kaçıyor. İzleyiciler de bu durumdan rahatsız olduklarını sosyal medya mesajlarıyla ortaya koyuyor.

“Her şeyin ait olduğu yerde en önemlisi” diyen Seher’in sözleri çok dikkat çekiciydi.

İşte bugün yayınlanan Emanet dizisinin 168. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.