Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Youtube’da başlayan Sarp Bozkurt ile Deniz Işın’ın yeni dizisi BluTV’ye transfer oldu

Youtube’da başlayan Sarp Bozkurt ile Deniz Işın’ın yeni dizisi BluTV’ye transfer oldu

tarafından ker_def

Romantik komedinin yeni ikilisi Sarp Bozkurt ve Deniz Işın’ın Youtube’da başlayan komedi dizisi macerası Bizden Olur mu? ile Blutv’de devam ediyor… Bizden Olur mu?’ ya ünlü oyuncuların katılımıyla eğlenceli gala yapıldı

Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un başrolünde oynadığı, dijital platform için çekilen romantik-komedi dizisi ‘Bizden Olur mu?’nun lansmanı Ortaköy Melanj’da yapıldı. Hayal kırıklıklarıyla dolu ilişkilerden yorulan Deniz ve Sarp’ın birlikte son çareyi ilişki tavsiyeleri veren kitaplarda araması sonucunda ortaya çıkan komedi ve tuhaf durumların konu edildiği dizi Blutv’de yayınlanmaya başladı.

Bizden Olur mu? dizisinin tanıtım gecesi ünlü oyuncu geçidine sahne oldu. İsmail Ege Şaşmaz-Hande Ünal, Doğukan Güngör, Çağrı Çıtanak-Başak Gümülcinelioğlu, Elçin Afacan, Berkay Tulumbacı, Alican Aytekin gibi ünlü oyuncular geceye renk kattılar. Eşi Ezgi Bozkurt da Sarp Bozkurt’u bu heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

Romantik komedinin yeni ikilisi olarak gösterilen Sarp Bozkurt ile Deniz Işın’ın Youtube’da başlayan komedi macerası Bizden Olur mu? dizisi ile Blutv’de devam ediyor. Yönetmenliğini Emre Bahadır Çırakoğlu’nun yaptığı dizinin proje ve konsept tasarımı da Sarp Bozkurt ve Emre Bahadır Çırakoğlu’na ait.