Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un oyuncu kardeşi bakın hangi dizide ortaya çıktı?

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un oyuncu kardeşi bakın hangi dizide ortaya çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Fox TV’de yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan El Kızı dizisi ekran macerasına başladı. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ünlü bir ismin kardeşi de rol alıyor.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de iki sezondur başrolü paylaşan ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Münir Can Cindoruk El Kızı’nın kadrosunda izleyici karşısına çıktı. Oyuncu dizide ‘Ali Demir’ karakterine hayat veriyor.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'un oyuncu kardeşi bakın hangi dizide ortaya çıktı? 7

El Kızı dizisi cumartesi akşamları Fox TV’de ekranlara geliyor. Sadakatsiz ise Kanal D’de çarşamba akşamları izleyiciyle buluşuyor. Rakip kanallarda farklı zamanlarda televizyon karşısına çıkan kardeşler reytinglerde karşı karşıya gelmedi.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Münir Can Cindoruk, 2008 senesinden itibaren Kelebek, İnsan Aldandı, Tuhaf Zamanlar, İçerdekiler, Dayan Yüreğim gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adlı iki erkek kardeşi de ünlü isimler olarak biliniyor.